Chiropractie Wijdemeren

M.E. Bakker, MSc, DC

  

 

Kerklaan 56

1241 CN Kortenhoef

 

06 - 17 29 29 72

 

chiropractie.wijdemeren@outlook.com

 

 

Op deze website vindt u achtergrond informatie over chiropractie, het soort klachten dat een chiropractor behandelt en wat dit voor u kan betekenen.

U kunt bij Chiropractie Wijdemeren terecht voor ondermeer de behandeling van rug-, schouder- en nekklachten. Tevens is ook hoofdpijn/migraine en pijn/stijfheid te behandelen. Daarnaast kunt u hier ook terecht als u in verwachting bent, maar ook voor de behandeling van uw kind en baby. De chiropractor heeft veel ervaring met zachte behandeling van (huil)baby's. Bij 90% van de behandelde huilbaby's vindt er een aanzienlijke verbetering plaats na 3-4 behandelingen, zonder noemenswaardige bijwerkingen.

Chiropractie Wijdemeren is in het voorjaar van 2014 gestart door Mischa Bakker. In 2004 is Mischa Bakker afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Vanaf de oprichting van Chiropractie de Eem, in 2006, werkt Mischa in Amersfoort, sinds 2008 ook bij Chiropractie Staphorst.

Patiënten komen voornamelijk uit Kortenhoef, 's-Graveland, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg en Hilversum, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom bij Chiropractie Wijdemeren.

NIEUW: In week 34 heeft er een interessant artikel gestaan over Chiropractie Wijdemeren in Huis aan Huis blad de Triangel! Klik hier voor het artikel. Of voor de online versie, klik hier (www.klapbrug.nl), het artikel staat op pagina 3.

NIEUW: Op bladzijde 17 van Weekblad Wijdemeren (week 40), katern gezondheid, staat een inerview met Mischa Bakker met meer informatie over Chiropractie Wijdemeren. Klik hier voor het interview. Of klik hier (www.weekbladwijdemeren.nl) voor de online versie.Mischa Bakker, MSc, DC, Chiropractie WijdemerenBehandeling volgens afspraak.

 

Voor meer informatie en/of voor het maken van een afspraak op korte termijn kunt u bellen met Chiropractie Wijdemeren op 06 - 17 29 29 72.

 

Chiropractie Wijdemeren is per 1 maart 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie. Kerklaan 56, tegenover Winkelcentrum De Meenthof / de Albert Heijn. U vindt de nieuwe praktijk aan het einde van de oprit aan de linker kant.